Tilaus- ja sopimusehdot

Sepon Kaluste Oy:n verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 28.4.2020 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Sepon Kaluste Oy y-tunnus 0583858-2. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille manner-Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta noronen.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilausnumeron
  • laskun loppusumman

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. Maksaminen tapahtuu Checkout Finland Oy:n sivuston kautta.

Palauttaminen

Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Huomaa, että sinetöitynä toimitettua tavaraa (Sepon Kalusteen liimapussissa/kirjekuoressa toimitettua tuotetta), jota ei terveydellisistä tai hygienia syistä voida palauttaa, eikä voi palauttaa avaamisen jälkeen (ks. kuluttajansuojalaki 20.1.1978/38, pykälä 16.). Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti, että hiuksia vasten puettavia tuotteita ei voi palauttaa hygieniasyistä.

Mikäli haluat palauttaa tuotteita, täytyy sinun tehdä peruutusilmoitus, puhelimella 040-4149997 tai sähköpostilla rautalampi@seponkaluste.fi.

Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa, sisältäen kaikki tuotteeseen liittyvä materiaali kuten tuotelaput, pahvit ja tuotemerkit. Tuotteet tulee palauttaa siisteinä ja hyvässä kunnossa. Varmista ennen tuotteen takaisinlähetystä, ette se on avamaatomana,tuoteet on pakattava palautukseen niin, etteivät ne rypisty. Mikäli tuote ei ole alkuperäiskuntoinen eli myyntikuntoinen, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta. Pidätys voi olla osittainen, esim. -20% tuotteen hinnasta tai koko tuotteen summa. Palautus on asiakkaalle maksuton.

Jos haluat vaihtaa tuotteen, niin palauta tuote ja tilaa verkkokaupasta uusi tuote.

Palautus- ja peruutusoikeudet eivät koske jälleenmyyntiasiakkaita.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finland Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Checkout Finland Oy, y-tunnus: 2196606-6

Postiosoite: Hämeenkatu 6 B 33100 Tampere

Käyntiosoite: Hämeenkatu 6 A, 5. kerros

Palveluntarjoajan maksuehdot