Helppohoitoiset AquaClean kankaat

AquaClean on huonekalujen verhoilukangas, josta on helppo ja nopea puhdistaa mm. ruoan ja juoman aiheuttamat sekä monet muut tahrat pelkkää vettä käyttämällä.

Kestävät ja helppohoitoiset

Tahrat pois sohvasta pelkällä vedellä

AquaClean-huonekalukankaiden rakenne on ainutlaatuinen: niiden kuiduissa on näkymätön molekyylikerros, joka estää lian pääsyn kankaaseen. Tämän vuoksi erilaisten tahrojen poistaminen pelkän veden avulla esimerkiksi sohvasta on erittäin helppoa. Tavanomaisista helppohoitoisista huonekalukankaista poiketen AquaCleanin puhdistuvuus ei perustu suojasuihkeilla tai muilla kemikaaleilla tehtyyn jälkikäsittelyyn, vaan ominaisuus on kankaassa itsessään.

Korkein Oeko-Tex-100 -sertifikaatin luokka takaa huonekalukankaan turvallisuuden

AquaClean-huonekalukankaat on valmistettu ilman haitallisia aineita ja ne ovat täysin turvallisia käytössä. Kaikki AquaClean-kankaat saavuttavat Oeko-Tex-100 -sertifikaatin vaativimman tason, eli luokan 1, jonka testattu turvallisuus soveltuu mm. vauvanvaatteisiin. Tavallisesti huonekalukankaiden Oeko-Tex-100 -sertifiointiluokka on 4.

Espanjassa valmistettavat AquaClean-kankaat eivät myöskään sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä.

Safefront® suojaa bakteereilta ja viruksilta

Antimikrobinen AquaClean-verhoilukangas tarjoaa helpon puhdistettavuuden ohella suojan mm. bakteereja ja viruksia vastaan. SafeFront-ominaisuus on täysin ekologinen, turvallinen ja se kestää myös konepesua.

Kaikki AquaClean-kankaat nyt hiilineutraaleina

Kaikki AquaClean-huonekalukankaat ovat hiilineutraaleja: hiilijalanjäljen laskennassa on määritelty sekä tuotannosta että kuljetuksesta aiheutuneet hiilidioksidipäästöt, jotka on kompensoitu tukemalla Gold Standard -sertifioituja aurinko- ja tuulienergiahankkeita.

AquaClean kankaat kuuluvat Orient Occidentin kangasmallistoon.
AquaCleanillä verhoillut sohvat ja nojatuolit saatavissa kaikkiin tuotteisiimme. Kysy lisää asiakaspalvelustamme tai lähimmältä jälleenmyyjältäsi.
info@noronen.fi

AquaClean verhoiltuja tuotteita