Yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.

Noronen Huonekalu tarjoaa ainoana kotimaisena valmistajana sohvia ja nojatuoleja, jotka ovat suunniteltu erityisesti Allergia- ja Astmaliiton vaatimusten mukaisesti.

Tuotteemme ovat saaneet arvostetun Allergiatunnuksen, mikä on merkki siitä, että tuote täyttää allergiakriteerit.

Allergiatunnuksen edut

Tutkitut ja turvalliset tuotteet: Allergiatunnus varmistaa, että tuotteet ovat läpikäyneet asiantuntijoiden arvioinnin, eivätkä sisällä herkistäviä ainesosia.

Ympäristöystävällisyys ja laatu

Liuotinvapaat runko-osat: Valmistamme sohvien, patjojen ja nojatuolien runko-osat liuotinvapaista raaka-aineista.

Turvalliset liimat ja vaahtomuovit: Kaikki liimat ja vaahtomuovit täyttävät tiukat turvallisuus- ja allergiavaatimukset.

Hajusteettomuus

Vaikka allergiaystävälliset tuotteet eivät sisällä hajusteita. Raaka-aineella voi silti olla ominaistuoksu. Valmistajat pyrkivät käyttämään mahdollisimman hajuttomia raaka-aineita.

Laaja valikoima

Valikoimamme kattaa kaiken tarvittavan mukavuuteen ja tyylikkyyteen olohuoneesta makuuhuoneeseen.

Erityinen huomio tuotteissa mitkä on kehitetty yhdessä Allergia-, Iho-ja Astmaliiton kanssa.

Prosessituoksut poistetaan
Valmistusprosessissamme poistamme vaahtomuovista prosessituoksut puristamalla, varmistaen, että tuote on valmiina käyttöösi ilman ylimääräisiä hajuja.

Ei voimakkaita tuoksuja
Käyttämämme huolellisesti valitut materiaalit ja kehittämämme valmistusprosessit on suunniteltu minimoimaan tuotteistamme syntyvät tuoksut. On kuitenkin tärkeää tiedostaa, että jokaisella materiaalilla on oma ominaistuoksunsa, joka voi olla havaittavissa. Vaikka pyrimme vähentämään tuoksuja, emme voi taata, etteikö normaali tuoksu olisi havaittavissa, sillä hajuherkkyydet ovat erittäin henkilökohtaisia. Takaamme, että käyttämämme materiaalit ja valmistustavat ovat parasta mahdollista laatua nykytiedon valossa.

Korkealaatuiset sertifikaatit
M1, CertiPUR ja Oeko-Tex: Tuotteemme ovat sertifioituja useiden standardien, kuten M1, CertiPUR ja Oeko-Tex, mukaisesti.

Hintapolitiikka
Tuotteiden valmistus vaatii erityistä huomiota ja resursseja. Tästä syystä perimme allergiakriteerit täyttävistä tuotteista hinnasta 10% lisäkorvauksen.

Tutustu ja tilaa
Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme verkkosivuillamme. Kaikki tuotteemme on mahdollista valmistaa tavalla mikä oikeuttaa meitä ylpeänä käyttämään Allergia-, Iho-ja Astmaliiton tunnusta.

Lisätietoja tuotteistamme
Lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme saat soittamalla meille tai vierailemalla lähimmällä jälleenmyyjälläsi.

Lisätietoa materiaaleista