Noronen julkitila mallisto

Noronen julkitilakaluste mallisto tarjoavaa laadukkaita ja tyylikkäitä ratkaisuja erilaisiin julkisiin tiloihin kuten hotelleihin, ravintoloihin, toimistoihin ja auloihin.

Laatu on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi valmistamme kalusteemme huolella valituista laadukkaista materiaaleista. Käytämme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia raaka-aineita, jotka takaavat kalusteiden pitkän käyttöiän. Verhoiluissa tuotteissa julkitilakalusteissa käytämme aina palosuojattuja materiaaleja. Kalusteemme ovat myös ergonomisesti suunniteltuja, jotta ne tarjoavat käyttäjilleen optimaalisen mukavuuden ja toiminnallisuuden.

Tarjoamme myös räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät tarkat tarpeesi ja vaatimuksesi. Voimme toteuttaa julkitilahankkeet joko asiakkaan oman suunnittelun pohjalta tai yhteistyössä ammattitaitoisen suunnittelutiimimme kanssa voimme luoda yksilöllisiä ja ainutlaatuisia kalusteita, jotka täydentävät tilasi ilmettä ja tarjoavat käyttäjilleen optimaalisen mukavuuden.

Muistathan, että myös kaikista normaalivalikoimamme tuotteista on mahdollista valmistaa julkitilakalusteiden laatuluokituksien mukaisia tuotteita.

Kaikki verhoillut julkitilakalusteet valmistettu paloturvallisista kankaista. Pehmusteina käytämme kotimaisia erikoisvaahtomuoveja jotka kestävät kovaakin kulutusta. Kaikki käyttämämme puumateriaali on kotimaista.

Kysy rohkeasti lisää, suunnittelupalvelumme auttaa sinua mielellään oikeiden tuotteiden löytämiseksi kohteeseesi.

Puh 040 413 9997

info@noronen.fi

 

 

Kuura sohva

Ryhdikäs sohva jossa on ergonomisesti hyvä istua. Sohvaa saatavilla useina eri leveyksinä ja myös kulmasohvana. Sohva on korkeilla jaloilla joten sen alta on helppo imuroida.

 

 

Rahit

Erimuotoiset/kokoiset rahit. Valtavasti eri mahdollisuuksia. Osa raheista mahdollista toteuttaa myös avattavina. Raheja voi käyttää myös istuimina esim.aulatilat, kirjastot

 

 

Emma tuolit

Ryhdikäs hyvällä ergonimialla oleva tuoli. Tuoli pyörii. Tuolin jalkamekanismi palauttaa tuolin aina haluttuun suuntaan. Saatavissa myös normaalituolin jaloilla.

 

 

Valentino tuoli

Klassinen puukäsinojatuoli. Ergonimosesti hyvä istua. Mahdollisuus valmistaa myös huppuverhoiltuna jolloin irtohuput on erittäin kätevä pestä. Käyttökohteita esim.aulatilat, kirjastot, vanhainkodit

 

 

Hiljaisuudenpesä

Hiljaisuudenpesä on seinärakenteisiin kiinnitettävä puhelin/työtila joka antaa mahdollisuuden esm.avokonttoreissa tai kirjastoissa yksityisyyteen.

 

 

Loossi sohvat

Loossi sohvat soveltuvat selkeän muotokielensä ansiosta moniin eri julkistilakohteisiin. Odotusaulat, ravintolat ynms.

Tässä vain osa julkistilavalikoimamme mahdollisuuksista. Kysy lisää

Puh 040 413 9997

info@noronen.fi