Hilja 2 istuttava vuodesohva, Usva 88 kangas

1.090,00 

96,43  / kk (12kk korottomalla maksuajalla)

Hilja 2 istuttava vuodesohva, Usva 88 kangas on helppokäyttöisellä mekanismilla. Sohva aukeaa kuin itsestään. Korkeat jalat, jotka tekevät sohvan ilmavaksi ja helpoksi siivoamisen sohvan alta.

1.090,00 

96,43  / kk (12kk korottomalla maksuajalla)

Tuotetunnus (SKU): 50HILJ2SUSVAHR1-4 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Tehtaan hinta on valmiiksi alennettu aina edullinen hinta.

 

Ulkomitat:

  • Sohvaleveys 167 cm
  • Vuodekoko 147 x 206
  • Sohvan syvyys 102 cm
  • Kuvan sohvassa myös sohvan väliosa verhoiltu keltaisella Usva kankaalla (Väliosa tulee sohvan alta kun sohva vedetään vuodeosaksi. Väliosa ei näy sohvan ollessa istuin asennossa) Väliosan verhoilu Usva kankaalla ei kuulu kampanjahintaan vaan se verhoillaan harmaalla huonekalukankaalla.

 

Hilja-vuodesohvan uusi helppokäyttöinen mekanismi tekee sohvan muuntamisesta vuoteeksi todella vaivatonta. Sinun tarvitsee vain nostaa sohvan etuosaa ja vetää eteenpäin ja Hilja muuttuu mukavaksi ja tilavaksi vuoteeksi.

Mekanismin suunnittelussa on panostettu erityisesti helppokäyttöisyyteen. Haluamme, että jokainen voi nauttia Hiljan monipuolisuudesta ilman turhia ponnisteluja. Olipa kyse päivittäisestä käytöstäsi päiväsohvana tai vieraiden majoittamisesta, Hilja-vuodesohva on luotu tarjoamaan sinulle käytännöllisen ja helpon ratkaisun.

Hiljan istuinosa on suunniteltu mukavuutta silmällä pitäen. Pehmeät ja joustavat istuintyynyt takaavat miellyttävän istumakokemuksen, ja ergonomisesti muotoiltu selkänoja tukee selkääsi optimaalisesti. Voit siis nauttia rentouttavasta hetkestä sohvalla tai istua mukavasti ystäviesi kanssa pitkiäkin iltoja.

Sohvan tyylikäs ulkonäkö ja ajaton muotoilu sopivat täydellisesti erilaisiin sisustustyyleihin. Valitse oma suosikkivärisi laajasta värivalikoimastamme ja anna Hiljan tuoda huoneeseesi ripaus modernia eleganssia.

Hilja vuodesohva on kotimainen avainlipputuote, se on valmistettu tehtaallamme Rautalammilla missä olemme valmistaneet huonekaluja jo vuodesta 1961.

Sohva verhoiltu Usva 88 kankaalla

Lisätiedot

Mitat 1,200000 × 1 × 1 m (metri)
väri

Usva darkblue 48, Usva lightgrey 60, Usva liver 10, Usva mustard 06, Usva natural 01, Usva turtle 88

Jalkojen värit

Jalka Nr 134, Jalka nr4 15cm koivu, jalka nr4 15cm musta

Sohvatyyppi

Vuodesohva

Saatat myös pitää...